خرما یک منبع طبیعی شیرین است و میتواند به صورتهای مختلف و در انواع مختلف دسرها و شیرینیها و غیره استفاده گردد. (آشپزی با خرما)
خرما به غیر از قندهای گلوکز و فروکتوز که سریع جذب و مصرف میشوند املاح و ویتامینهایی دارد که نیاز اساسی بدن را تامین میکند. (فواید ترکیبات تغذیهای خرما)
خرما به غیر از یک تجربه لذیذ و خوشمزه در میان وعدهها به سلامت شما نیز کمک میکند.
خرما یک جایگزین عالی برای قند است خرما سرشار از ویتامینها و املاحهایی است که از بیماریهای مختلف پیشگیری میکند.(فواید ترکیبات تغذیهای خرما)
از خرما با چای خود لذت