چرا چای را باید با خرما خورد؟

خرما یک منبع طبیعی شیرین است و می‌تواند به صورت‌های مختلف و در انواع مختلف دسرها و شیرینی‌ها و غیره استفاده گردد. (آشپزی با خرما) 

خرما به غیر از قندهای گلوکز و فروکتوز که سریع جذب و مصرف می‌شوند املاح و ویتامین‌هایی دارد که نیاز اساسی بدن را تامین می‌کند. (فواید ترکیبات تغذیه‌ای خرما)

خرما به غیر از یک تجربه لذیذ و خوشمزه در میان وعده‌ها به سلامت شما نیز کمک می‌کند.

خرما یک جایگزین عالی برای قند است خرما سرشار از ویتامین‌ها و املاح‌هایی است که از بیماری‌های مختلف پیشگیری می‌کند.(فواید ترکیبات تغذیه‌ای خرما)

از خرما با چای خود لذت

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا