وقتی صحبت از میان وعدههای شیرین و سالم در دوران بارداری میشود، خرما، این میوه خشک و خوشمزه ممکن است در تیررس انتخاب افراد نباشد. خرما با سابقهای به اندازه هزاران سال، قدیمیترین میوه کشت شده جهان در نظر گرفته میشود. انواع مختلفی از خرما در جهان به خصوص در منطقه مدیترانه و ایران – توران کشت مشده و میشود. خوردن تعدادی خرما مغذیتر از آن چیزی است که برخی تصور میکنند
در دوران آبستنی، ممکن است یک روز احساس انرژی کنید و روز بعد خسته باشید و حتی نتوانید به وضوح فکر کنید (مه مغزی بارداری). هر چه مواد مغذی و ویتامینهای بیشتری را وارد سیستم بدن خود کنید، از نظر جسمی و ذهنی احساس بهتری خواهید داشت. خرما نه تنها سالم است، بلکه خوردن آن در دوران بارداری بیخطر است. هیچ مدرکی دال بر تأثیر منفی خرما در سه ماهه اول، دوم یا سوم بارداری وجود ندارد. در واقع، کاملاً برعکس، خوردن خرما میتواند تأثیر مثبتی داشته باشد و به شما کمک کند احساس بهتری داشته باشید، به خصوص اگر در دروان بارداری کم انرژی هستید و یا یبوست دارید.
خرما سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است. هم چنین خرما سرشار از آنتی اکسیدان است که به محافظت از بدن در برابر آسیب سلولی کمک میکند. در دوران بارداری، مهم است که مادر یک رژیم غذایی متعادل با مواد مغذی کلیدی مورد نیاز برای بانوان و جنین داشته باشد